Huis verkopen - Elkepeters-Makelaardij

Verkoop uw huis sneller met deze tips

Het verkopen van een woning kan een hele uitdaging zijn in 2018. De woningprijzen zijn in de afgelopen jaren sterk toegenomen, wat het lastiger heeft gemaakt om een woning te verkopen. Het aantal potentiële kopers neemt immers af! Aan de andere kant zult u een woning razendsnel verkopen, als u bereid bent om hier een iets lagere prijs voor te vragen. Het is een van de tips die onze makelaars u geven, als u uw woning met spoed wilt verkopen. Mogelijk bent u minder goed ter been en zoekt u een gelijkvloerse woning. In dit geval zal het minder belangrijk zijn, dat u de hoofdprijs voor uw woning ontvangt. In dit artikel geven we u enkele handige tips om uw woning sneller te verkopen.

 

Zorg dat uw woning is opgeruimd bij bezoekers

Zeker met het grote aantal woningzoekenden van nu, zult u regelmatig kijkers over de vloer krijgen. Probeer er op zo’n dag voor te zorgen, dat u de woning netjes heeft opgeruimd en dat u de koffie en eventueel een koekje klaar heeft staan. Het maakt dat kijkers direct een goede indruk van u krijgen, wat de kans vergroot dat zij over zullen gaan op een bod. Daarbij is het ontzettend gezellig om onder het genot van een kop koffie samen met potentiële kopers over de schoonheid van uw woning te praten.

 

Schakel de hulp van een makelaar in

Ook is het verstandig om voor de verkoop van uw woning een makelaar in te schakelen. Een makelaar kan u helpen bij het bepalen van de prijs voor uw woning, kan potentiële kopers aan uw woning koppelen, zal uw woning (indien gewenst) op internet aanbieden, enzovoorts. Zo neemt de kans dat uw woning verkocht wordt aanzienlijk toe! Daarbij is het fijn om bij dit proces geholpen te worden door een professionele organisatie.