Bent u op zoek naar een ervaren makelaardij in uw regio? Kies in dat geval voor de hulp van Elke Peters Makelaardij! Onze makelaars hebben een jarenlange ervaring in het aanbieden van verschillende soorten woningen aan particulieren en zakelijke investeerders. Wij helpen u bij de aankoop van een woning, de verkoop van uw huidige woning en beleggingen in vastgoed. Zeker wanneer de aangeboden rente bij banken laag is, kan een belegging in een tweede woning het overwegen waard zijn voor u. Waarmee mogen de makelaars van Elke Peters Makelaardij u helpen?

 

Een persoonlijke aanpak staat voorop

Onze makelaars vinden een persoonlijke aanpak bijzonder belangrijk. Samen met u bekijken we welk type woning het beste aansluit op uw woning. Voor senioren is dit een gelijkvloerse woningen, voor starters een woning met een mooie tuin en voor jongeren vaak een (huur)woning in het centrum van een grote stad. Zo zitten zij dicht in de buurt van hun school, het uitgaansleven en eventueel hun werk.

 

Wij hebben een goed beeld van de woningmarkt in Nederland als geheel, maar ook op lokaal niveau. Zo kunnen we u altijd een goede indicatie geven van het type woning, wat u bij een bepaald budget kunt kopen zonder heel veel eigen vermogen in te moeten leggen.