Makelaar advies

Staat u op het punt om voor het eerst een nieuwe woning te kopen? Onze makelaars begeleiden u graag bij de aankoop van een woning. Zelfs wanneer u al meerdere malen een woning gekocht heeft, kan professionele hulp wenselijk zijn. Met een jarenlange ervaring in ons vak voorzien de makelaars van Elke Peters Makelaardij u graag van passende oplossingen. Samen zoeken we naar een woning, die naadloos aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.

 

Hulp bij de aankoop van een woning

De aankoop van een woning begint voor onze makelaars bij het in kaart brengen van uw persoonlijke voorkeuren. Naar wat voor formaat woning bent u op zoek? Hoe groot moet de tuin voor u zijn? Wat is de maximale hypotheek, die u bij uw bank kunt krijgen voor de aanschaf van een woning? Enzovoorts. Ook uw persoonlijke vermogen speelt hierbij een rol. Wanneer u weinig eigen vermogen heeft, is het bijvoorbeeld geen optie om voor een slecht onderhouden woning te kiezen. U kunt immers maximaal 100% van de taxatiewaarde van een woning bij de bank lenen.

 

Onze makelaars hebben een goed beeld van de woningmarkt in uw regio. Zo kunnen we u altijd een eerlijk beeld schetsen van de waarde van woningen, voorafgaand aan een taxatie die u kunt laten uitvoeren.